- Däjvid -

Bättre begagnad grabb, årsmodell 82:a. Rumsren, gör som man säger och allmänt folkglad! Behöver mat regelbundet... (kan bli lite kinkig annars). Favoritsyssla: Sprida hopp till de som saknar den, glädje till de nedstämda och tro till de som är förvirrade. Sysselsättning just nu: "Vi jobbe!" Nej men nu kör vi på som vanligt igen. Back in ÖRebro!

tisdag, maj 16, 2006

Vision 06 - Åmål


Hej hopp!
Har vart i Åmål denna helg på ungdomskonferens, åkt dit å montrat med Ny Generation. Det har vart en riktigt grymt bra konferens, ungdomarna där är verkligen helsköna (Åmål i mitt hjärta!!!). Dock hade vi vissa problem med vår monter då halva montern slarvades bort av Fly Nordic. Så vi fick sätta upp det vi hade vilket inte var mkt. Ja du ser själv hur "crummy" montern ser ut. Kanske den fulaste vi någonsin haft? Jaja, viktigast var iaf att ungdomar denna helg kom till tro och vi fick va med på ett hörn å sprida bra stämning! Underbart! Starkt! Ja.. å så där..

1 Comments:

  • At 15:47, Anonymous Anonym said…

    du david. måste nog hålla med och säga att det var den fulaste montern jag sett=) men ja,,, hehe=) alla gånger kan ju inte dom va bra=)

     

Skicka en kommentar

<< Home