- Däjvid -

Bättre begagnad grabb, årsmodell 82:a. Rumsren, gör som man säger och allmänt folkglad! Behöver mat regelbundet... (kan bli lite kinkig annars). Favoritsyssla: Sprida hopp till de som saknar den, glädje till de nedstämda och tro till de som är förvirrade. Sysselsättning just nu: "Vi jobbe!" Nej men nu kör vi på som vanligt igen. Back in ÖRebro!

fredag, maj 26, 2006

Fotbollsfeber!!!



Nu e det fotbollstider! Har igår vart på en svensk träningsmatch inför fotbolls VM i Tyskland. Det var Sverige-Finland som möttes på nya ullevi i en dock ganska sävlig fotbollsmatch. Resultatet? 0-0. Inte direkt så man jublar av glädje. Men formen verkar fin iaf på flera spelare. Allbäck gjorde ett grymt bra inhopp i andra halvlek (som vanligt). Jaja, annars närmar sig avslutningen på detta NG år. Bara några dar kvar innan man tar sitt pick och pack och lämnar kära götet bakom sig. Känns lite trist just nu, men mest ska det bli skönt förstås. Livet är fullt av nya utmaningar och jag stormar emot dem i full fart. Halleluja!

3 Comments:

  • At 20:29, Anonymous Anonym said…

    Men David... Vad är detta? Har du börjat snöa in dig på fotboll.

    Ha det gött å välkommen till Örebro igen.

     
  • At 13:18, Blogger Simon Henrikson said…

    fotboll är töntigt =)

     
  • At 00:11, Blogger Dajvid said…

    Appropå fotboll: Sverige - Trinidad tobago 0-0!!!! VaAA!! Så fruktansvärt trist ju. Orka liksom. Nerå, inte fotbollstok direkt men sverige vill man ju se, trodde man....

     

Skicka en kommentar

<< Home