- Däjvid -

Bättre begagnad grabb, årsmodell 82:a. Rumsren, gör som man säger och allmänt folkglad! Behöver mat regelbundet... (kan bli lite kinkig annars). Favoritsyssla: Sprida hopp till de som saknar den, glädje till de nedstämda och tro till de som är förvirrade. Sysselsättning just nu: "Vi jobbe!" Nej men nu kör vi på som vanligt igen. Back in ÖRebro!

måndag, juli 03, 2006

Vrångö och liseberg - tagning två!




Ahhhh Yeeess!!!
Så gött med sommar.
Har kommit hem från en vecka ute på vrångö (ja vet, andra gången på nån månad jag är där) tillsammans med ungdomarna i kyrkan. Vilken vecka, vill nästan tebax. Vädret var perfekt och stämningen helgo. Fick så grymt bra kontakt med tonåringarna och de övriga ungdomarna. Super sköna guds möten på kvällarna å allmänt mycket skratt och glädje. Fick också chans å träffa en kompis från NG året i Göteborg, Louice, lite grann. Vi hade skitkul bl.a. på liseberg där hon prövade mina solbrillor. Najs - eller hur? Jaja... Nu står jag i beredskap för å flytta hemifrån - igen!. Till en lägenhet på stan. Måste bara ta mig samman å packa lite först. Men men... CU good fellows out there in sajberspäjs! Bless and love u all!

3 Comments:

  • At 10:59, Anonymous Anonym said…

    Åh låter ju så härligt med vrångö! Saknar faktiskt svensk sommar lite...när den är så där grym, det är för varmt här vissa stunder =) Men annars är det UNDERBART! Lycka till med nya lyan!

     
  • At 08:47, Anonymous Anonym said…

    Hej Vännen!
    Wow vilken hojj asså =) .. måste få åka med dig nån gång!
    Har du någon semester i år kvar?

    Vad har du fått för lägenhet? Eller är det samma som du hade förut?

    Ha d GULD!

    - S

     
  • At 18:03, Blogger Dajvid said…

    Yes!
    Svensk sommar är Najjz. Å skärgården där ute is da pläjs to be. Jo nu är man inflyttad och klar igen i sin lilla lägenhet på Änggatan. Men har faktiskt planer på ny lya... Den som lever får se som man brukar säga, om man nu brukar det. /D

     

Skicka en kommentar

<< Home